Bye Bye Kanye West…

Bye Bye Kanye West…

Tashmë edhe pse jashtë spitalit psikiatrik duket se reperi i famshëm Kanye West nuk e ka marrë veten nga tronditja e incidentit të Paris-it.


Pasi bojkotojë Met Gala duke e lënë bashkëshorten e tij të parakalojë e vetme në tapetin e kuq, West ka reaguar ashpër kundrejt fotove pa photoshop të saj të cilat duken se ja kanë rënduar akoma më shumë gjendjen psikologjike.


Spekulohet se reperi është izoluar krejtësisht nga bota e jashtme por edhe nga ajo virtuale. Duke filluar nga dita e djeshme të gjtha adresat dhe rrjetet e tij sociale kanë dalë të padisponueshme. Twitter, Instagram, Snapchat dhe Facebook nuk do të mbajnë më emrin Kanye West duke lënë mijëra fansa të zhgënjyer nga pamundësia për tu njohur me lajmet e fundit të artistit.


Kanye kishte muaj që nuk ishte aktiv në këto rrjete sociale dhe mos përditësimi i tyre çoi në fshirjen e të gjitha llogarive të tij. Që sot Kanye West shpallet i zhdukur virtualisht.