Justin Bieber me një vajzë në krah?!

Justin Bieber me një vajzë në krah?!

Kanadezi Justin Bieber ka shijuar ditët e tij të fundit të pushimeve ne Dubai dhe duket se e ka shijuar cdo moment më së miri.


Ai është fotografuar nën shoqërinë e një vajze misterioze fytyra dhe emri i së cilës momentalisht mbeten mister por duket që 32-vjecari nuk është shkëputur asnjë minutë nga ajo.


Ata kanë qëndruar në plazh, kanë notuar dhe drekuar së bashku ndërsa pjesën tjetër të ditës së tyre të fundit në Dubai e kanë kaluar vetëm duke biseduar në barin e resortit. Duket se këto pushime ai i ka kaluar vetëm me shoqërinë e tij të ngushtë me të cilët shfaqt shpesh nëpër udhëtime por vajza me bikini nuk ka qenë kurrë pjesë e grupit të tij.