User Cover

Midis dashurive

3:15
1 Likes
13 Plays

Te kerkova dhe ste gjeta

3:29
0 Likes
13 Plays

Ti e di sa te prita

3:13
0 Likes
2 Plays

Kam nje djale ne gjermani

3:22
0 Likes
1 Plays

Ky merak sevdan ma shton

3:45
0 Likes
1 Plays

Leri leri nazet

2:50
0 Likes
1 Plays

Shi Nanaj

3:17
0 Likes
1 Plays

Lule Jasemina

3:27
0 Likes
0 Plays

Me Harro

4:35
0 Likes
0 Plays

Cun si une ske me gjet

3:18
0 Likes
0 Plays

:: / ::