User Cover

Në Një Tren Pa Stacion

4:43
0 Likes
2 Plays

Prodhimi i Rrotave të Karit

6:28
0 Likes
5 Plays

Spektator i Cirkut

5:19
0 Likes
2 Plays

Maska ime ka difekt

6:05
1 Likes
3 Plays

Maska ime ka difekt (Versioni.2)

6:05
0 Likes
9 Plays

Ta Lagi Guccin Me Raki Rrushi

4:00
0 Likes
4 Plays

Plumbat e Lumturis

5:03
0 Likes
2 Plays

Alien

5:35
0 Likes
3 Plays

Rritje, Çkoqitje, dhe Politik

5:06
0 Likes
1 Plays

Hunda Në Mut

5:33
0 Likes
0 Plays

:: / ::