User Cover

Vajza dhe deti

3:57
0 Likes
3 Plays

Vjeshta

4:33
0 Likes
1 Plays

Zeshkanja

4:25
0 Likes
0 Plays

Te Pranoj si Je

4:20
0 Likes
1 Plays

Ku Jam Dhe Ku Je

4:03
0 Likes
0 Plays

Lule e majit

5:10
0 Likes
0 Plays

Matura

4:57
0 Likes
0 Plays

Me mohove

4:48
0 Likes
0 Plays

Se do ti them asaj

3:58
0 Likes
2 Plays

Perse me bere te te urrej

6:02
0 Likes
1 Plays

:: / ::